Organization Design Forum 25 th Anniversary Conference				
Reframing Organization Design				
DAY ONE Tuesday, April 29 th 8:30 – 5:00				
WHAT'S HAPPENING?	TIME	KEY POINTS		
Welcome	8:30 AM [30 min]	Connect and launch the day		
Opening Exercise 1-2-4-whole group	9:00 AM [30 min]	What are the critical challenges your organization (or clients) face now? What problem, challenge, or opportunity do you plan to have in mind during the conference?		
KEYNOTE: Ori Brafman	9:30 AM [90 min]	THE CHAOS IMPERATIVE: How Chance and Disruption Increase Innovation, Effectiveness, and Success Brafman reveals how even the best and most efficient organizations, from Fortune 500 companies to today's US Army, benefit from allowing a little unstructured space and disruption into their planning and decision-making.		
Break	11:00 AM			
Round Table of Advisors	11:30 AM [60 min]	Featuring ODF's Advisory Board: - Dick Axelrod (Facilitator) - Terri Hill - Craig McGee Followed by participant engagement		
Lunch	12:30 PM			
Concurrent Sessions 1 & 2	1:30 PM [90 min]	Designing the Co-Creative Enterprise (Presenters: Wendy Helmkamp & Alex Silva de Balboa) or Lens of Four Landscapes of Work; Directive, Participative, Adaptive, and Emergent (Presenters: Bill Zybach & Rich Thayer)		
Break	11:00 AM			
Organization Design Model	3:30 PM [90 min]	High Engagement Design Session: Reframing of the ODF Community of Practice; acknowledging our past, grounding in our present, and co-creating possible futures. Facilitated by Bill Zybach and Emily Axelrod		
Hosted Reception &	5:00 PM			
Dinner on your own	6:00 PM			
Hosted Conversations	7:30 PM [90 min]	Participant hosted conversations to share practices, tools, challenges, etc. Sign-ups available starting @ lunch-time		

Organization Des	Organization Design Forum 25 th Anniversary Conference				
Refran	Reframing Organization Design				
DAY TWO Wednesday, April 30 th 8:30 – 5:15					
WHAT'S HAPPENING?	TIME	KEY POINTS			
Welcome	8:30 AM [30 min]	What's happened overnight? What have people been saying on Twitter, etc. Quick buzz groups: What ideas from the conference so			
		far are you already thinking of applying? What's your intention for today?			
Concurrent Sessions 3 & 4	9:00 AM [90 min]	The Organisation Design Reframing Project – Building an Internal Capability (Presenter: Lauren Carnegie) or Rewiring Decision Making for Innovation and a More			
		Empowered Workforce (Presenters: Toria Thompson & Gregory Rouillard)			
Break	10:30 AM				
KEYNOTE: Pavi Mehta	11:00 AM [90 min]	Drawn to the edges where storytelling, spirit and social change meet will discuss <i>Infinite Vision: How Aravind Became the World's Greatest Business Case for Compassion</i> , a 2012 finalist for the Academy of Management's Book of the Year Award.			
Lunch	12:30 PM				
Different Perspectives	1:30 PM [90 min]	Hear what Naomi Stanford and Glenda Eoyang have to say about a topic suggested by the ODF community			
Break	3:00 PM				
Concurrent Sessions 5 & 6	3:30 PM [90 min]	Organization Design in the Media Sector – How to Utilize OD Tools and Techniques to Design the Future of Newsrooms and Journalism (Presenters: Andy Cottrill) or The Decay of Power & Increasing Differences and Conflict in Organizations – Can Large Group Systems Methods Meet the Challenge? (Presenter: Barbara Benedict Bunker)			
Conclusion	5:00 PM				
25 th Anniversary Celebration	[15 min] 6:30 PM	Chartered bus departs for The Harvey B. Gantt Center at the Levine Center for the Arts in Uptown Charlotte			
ODF ORGANIZATION DESIGN FORUM 1989 25 TH ANNIVERSARY 2014	Bus to return from uptown @ 9:30 PM				

Organization Design Forum 25 th Anniversary Conference				
Reframing Organization Design				
DAY THREE Thursday, May 1 st 8:30 – 4				
WHAT'S HAPPENING?	TIME	KEY POINTS		
Welcome	8:30 AM [30 min]	Quick buzz groups: What ideas from the conference so far are you already thinking of applying? What's your intention for today?		
KEYNOTE: Glenda Eoyang	9:00 AM [90 min]	Reframing the old game of organization design isn't an option any more, it is a necessity. Speed of change, massive interdependencies, unpredictable diversity, unavoidable uncertainty, and shifting resources challenge our assumptions.		
Break	10:30 AM			
Concurrent Sessions 7 & 8	11:00 AM [90 min]	The Peer to Peer Network Community: Reframing Organization Design for the 21st Century (Presenter: Mila N. Baker) or Form & FunctionMore Than Simply Organization: Framing and Reframing Organization Dynamics (Presenter: John L. Bennett)		
Lunch	12:30 PM			
Community Conversation	1:30 [60 min]	What opportunities do you see for org design and ODF? Facilitated by Eddie Moore & Todd Christensen		
Break	2:30 PM			
Hosted Conversations	2:45 PM [90 min]	Participant hosted conversations to share practice, tools, challenges, etc. Sign-ups available on Wednesday		
Conclusion	4:15 PM [15 min]	Farewell until 2015 conference planned for the week of April 20 th in the San Francisco Bay area		