Organization Design Forum 25 <sup>th</sup> Anniversary Conference  Reframing Organization Design				
WHAT'S HAPPENING?	TIME	KEY POINTS		
Welcome  Where? BARRINGER	8:30 AM [30 min]	Connect and launch the day		
Opening Exercise 1-2-4-whole group  Where? BARRINGER	9:00 AM [30 min]	What are the critical challenges your organization (or clients) face now?  What problem, challenge, or opportunity do you plan to have in mind during the conference?		
Where? BARRINGER	9:30 AM [90 min]	THE CHAOS IMPERATIVE: How Chance and Disruption Increase Innovation, Effectiveness, and Success Brafman reveals how even the best and most efficient organizations, from Fortune 500 companies to today's US Army, benefit from allowing a little unstructured space and disruption into their planning and decision-		
Break	11:00 AM	making.		
Round Table of Advisors  Where? BARRINGER	11:30 AM [60 min]	Featuring ODF's Advisory Board: - Dick Axelrod (Facilitator) - Terri Hill - Craig McGee Followed by participant engagement		
Lunch	12:30 PM	In the Garden Pavilion		
Concurrent Sessions 1 & 2	1:30 PM [90 min] BARRINGER SELWYN	Lens of Four Landscapes of Work; Directive, Participative, Adaptive, and Emergent (Presenters: Bill Zybach & Rich Thayer) Or Designing the Co-Creative Enterprise (Presenters: Wendy Helmkamp & Alex Silva de Balboa)		
Break	3:00 PM			
Organization Design Model  Where? BARRINGER	3:30 PM [90 min]	High Engagement Design Session: Reframing of the ODF Community of Practice; acknowledging our past, grounding in our present, and co-creating possible futures.  Facilitated by Bill Zybach and Emily Axelrod		
A Toast to Jay Galbraith (1939 - 2014) Hosted Reception Dinner on your own	5:00 PM 5:40 PM 6:30 PM	In the Barringer In the Courtyard		
Hosted Conversations Where? VARIOUS LOCATIONS	7:30 PM [90 min]	Participant hosted conversations to share practices, tools, challenges, etc.  Sign-ups available starting @ lunch-time		

) <b>–</b> 5:15	zation Design
I IIIVIE	KEY POINTS
8:30 AM [30 min]	What's happened overnight? What have people been saying on Twitter, etc.
	Quick buzz groups: What ideas from the conference so far are you already thinking of applying? What's your intention for today?
9:00 AM [90 min] BARRINGER SELWYN	Rewiring Decision Making for Innovation and a More Empowered Workforce (Presenters: Toria Thompson & Gregory Rouillard)  or The Organisation Design Reframing Project – Building an Internal Capability (Presenter: Lauren Carnegie)
10:30 AM	
11:00 AM [90 min]	Drawn to the edges where storytelling, spirit and social change meet will discuss <i>Infinite Vision: How Aravind Became the World's Greatest Business Case for Compassion</i> , a 2012 finalist for the Academy of Management's Book of the Year Award.
12:30 PM	In the Garden Pavilion
1:30 PM [90 min]	Hear what <b>Naomi Stanford</b> and <b>Glenda Eoyang</b> have to say about a topic suggested by the ODF community
3:00 PM	
3:30 PM [90 min] BARRINGER	The Decay of Power & Increasing Differences and Conflict in Organizations – Can Large Group Systems Methods Meet the Challenge? (Presenter: Barbara Benedict Bunker)  or
SELWYN	Organization Design in the Media Sector – How to Utilize OD Tools and Techniques to Design the Future of Newsrooms and Journalism (Presenters: Andy Cottrill)
5:00 PM [15 min]	
6:30 PM  Bus to return from uptown @ 9:30 PM	Chartered bus departs for The Harvey B. Gantt Center at the Levine Center for the Arts in Uptown Charlotte
	9:00 AM [90 min] BARRINGER SELWYN  10:30 AM 11:00 AM [90 min]  12:30 PM [90 min]  3:00 PM [90 min]  BARRINGER SELWYN  5:00 PM [15 min] 6:30 PM Bus to return from uptown

Organization Design Forum 25 <sup>th</sup> Anniversary Conference				
Reframing Organization Design				
DAY THREE Thursday, May 1 <sup>st</sup> 8:30 – 4:30				
WHAT'S HAPPENING?	TIME	KEY POINTS		
Welcome  Where? BARRINGER	8:30 AM [30 min]	Quick buzz groups: What ideas from the conference so far are you already thinking of applying? What's your intention for today?		
Where? BARRINGER	9:00 AM [90 min]	Reframing the old game of organization design isn't an option any more, it is a necessity. Speed of change, massive interdependencies, unpredictable diversity, unavoidable uncertainty, and shifting resources challenge our assumptions.		
Break	10:30 AM			
Concurrent Sessions 7 & 8	11:00 AM [90 min] BARRINGER SELWYN	The Peer to Peer Network Community: Reframing Organization Design for the 21st Century (Presenter: Mila N. Baker)  or Form & FunctionMore Than Simply Organization: Framing and Reframing Organization Dynamics (Presenter: John L. Bennett)		
Lunch	12:30 PM	In Garden Pavilion		
Where? BARRINGER	1:30 [60 min]	What opportunities do you see for org design and ODF?  Facilitated by Eddie Moore & Todd Christensen		
Break	2:30 PM			
Hosted Conversations Where? VARIOUS LOCATIONS	2:45 PM [90 min]	Participant hosted conversations to share practice, tools, challenges, etc.  Sign-ups available on Wednesday		
Conclusion	4:15 PM [15 min]	Farewell until 2015 conference planned for the week of April 20 <sup>th</sup> in the San Francisco Bay area		